Για επίσκεψη κλείνετε ραντεβού είτε στο ιατρείο στους Αμπελοκήπους είτε στο γραφείο της ιατρού στο Ιατρικό Αθηνών(Μαρούσι). Ο βασικός υπέρηχογραφικός έλεγχος περιλαμβάνεται στη μαστολογική εξέταση.

Σε ασθενείς με οικονομική δυσχέρεια παρέχονται εκπτώσεις.

Ιατρικό Kέντρο Αθηνών

Η έδρα της χειρουργού είναι στο Ιατρικό Αθηνών (Μαρούσι).

Χειρουργεί τους ασθενείς της σε όλα τα νοσοκομεία και τις κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, οι οποίες έχουν συμβάσεις με τις περισσότερες ιδιωτικές ασφάλειες καθώς και με πολλά ταμεία (ΕΟΠΥΥ και άλλα). Σε περίπτωση που ένας ασθενής έχει ιδιωτική ασφάλεια η τελευταία καλύπτει όλο το κόστος της επέμβασης (νοσήλεια και αμοιβές ιατρών). Σε περίπτωση που έχει ΕΟΠΥΥ, ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει σημαντικό τμήμα του κόστους των νοσηλείων στο ιδιωτικό νοσοκομείο και ο ασθενής επιβαρύνεται με το υπόλοιπο του κόστους και τις αμοιβές.

Στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών περιλαμβάνονται:

  • Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι), όπου έχει και την έδρα της (συμβάσεις με ασφάλειες, ΕΟΠΥΥ, ταμεία). Υπάρχει πλήρης υποδομή για χειρουργική μαστού.
  • Μαιευτικό και Γυναικολογικό Κέντρο «Γαια» (συμβάσεις με ΕΟΠΥΥ, ασφάλειες, ταμεία) που λειτουργεί μέσα στο κτηριακό συγκρότημα του Ιατρικού Αθηνών στο Μαρούσι και στο οποίο υπάρχει επίσης πλήρης υποδομή για χειρουργική μαστού.
  • Κλινική Ψυχικού (συμβάσεις με ταμεία και ασφάλειες)
  • Κλινική Παλαιού Φαλήρου
  • Κλινική Περιστερίου (συμβάσεις με ασφάλειες, ΕΟΠΥΥ και άλλα ταμεία).

Σε περίπτωση που η ασφάλεια ή το ταμείο δεν έχουν απευθείας σύμβαση με κάποια κλινική του Ιατρικού, υπάρχει η δυνατότητα διακανονισμού με το νοσοκομείο και τους γιατρούς.