Λόγω της πανδημίας του κορωναϊού το ιατρείο αυτό το διάστημα λειτουργεί μόνο για επείγοντα περιστατικά. Η γραμματεία λειτουργεί κανονικά τις ώρες του ιατρείου καθώς επίσης εκτός των ωρών αυτού. Πέραν τούτου για τα επείγοντα περιστατικά προσφέρονται υπηρεσίες τηλεϊατρικής» Για οτιδήποτε είμαι στην διάθεσή σας.

Καρκίνος μαστού και σεξουαλικότητα

Η διάγνωση του καρκίνου μαστού είναι ένα σοβαρό πλήγμα στην ταυτότητα της γυναίκας. Πλήττει την εικόνα που έχει η ίδια για τον εαυτό της, την εικόνα που έχουν οι τρίτοι (οι οποίοι συχνά φαντάζονται τα πράγματα χειρότερα από ό,τι είναι), την εικόνα που έχει ο σύντροφός της.

Ο καρκίνος του μαστού επηρεάζει τη σεξουαλικότητα της γυναίκας με πολλούς τρόπους: αλλάζοντας την εικόνα της, επηρεάζοντας τις ορμόνες της (μέσω της χημειοθεραπείας που προσβάλλει τις ωοθήκες ή της ορμονοθεραπείας).

Γι’αυτό είναι πολύ σημαντικό το χειρουργείο να μην αλλοιώνει την εικόνα του μαστού προς το χειρότερο. Ακόμα και σε περίπτωση μαστεκτομής είναι σημαντικό να γίνεται αποκατάσταση εφόσον η γυναίκα το επιθυμεί και να διατηρείται η θηλή όπου αυτό είναι εφικτό.